.

Nieuwe mobiele Vendon app beschikbaar

19 november 2021

De nieuwe Vendon Mobile App kan worden gedownload op uw smartphone of tablet. Naast een geheel nieuwe uitstraling zijn er functies toegevoegd die uw dagelijkse werkzaamheden efficiënter maken.

Wat is er nieuw?

Het is mogelijk informatie over omzet en winst te volgen, het verkoopinformatie van elke vending automaat te bekijken en gebruikmaken van extra filters op meerdere schermen.

Ook is er een optie toegevoegd om nieuwe prijslijnen te maken, bewerken of te verwijderen (zodat het aanpassen van de indeling van uw vending automaat eenvoudig uit te voeren is) en om recepten te bewerken als het een koffieautomaat betreft.

Bovendien geeft de app ondersteuning aan de vernieuwde route plannings tools, wat betekent dat u niet alleen het bijvullen van automaten kunt plannen, maar ook: geldcollecties, technisch onderhoud en andere extra taken, zoals het reinigen van een automaat of het verwijderen van producten waarvan de THT datum verlopen is.

De app is beschikbaar via:

App Store
Play Store
Huawei app galerij

Vind de nieuwe app door te zoeken op 'Vendon Mobile'.  Uw bestaande inloggegevens blijven geldig, dus overstappen is heel eenvoudig. Houd er rekening mee dat de vorige app (Legacy) niet langer wordt bijgewerkt en in het najaar uit de App- en Play Stores verdwijnen.